KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Telefonhygge døgnet rundt!

8988394429.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Telefonhygge døgnet rundt!

 

Vilkår og info

Telesex hele døgnet! Her på vores hjemmeside kan du se vores dejlige piger. Du vil få mulighed for at  lytte gratis til pigernes præsentationer. Det er kun den tid du snakker med pigen du vil blive faktureret for. Det koster 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter, at snakke med en pige på vores telesex linje. Det vil sige at hvis du taler med en pige i mindre end 15 minutter, så vil du blive opkrævet for 15 minutter.

Faktureringen sker automatisk og vil under fuld diskretion blive fremsendt til den adresse hvor telefonnummeret er registreret. Du betaler efterfølgende indenfor 20 dage. Det er muligt at modtage fakturaen på e-mail. Du skal blot e-maile dit ønske til kontakt@hyggelinjen.dk og angive hvilket telefonnummer du ringer fra. Et administrationsgebyr på 95 kr. bliver tilføjet den enkelte faktura. Når din kredit-grænse er nået, er det ikke muligt at ringe, før din faktura er betalt.

Hvis du vil modtage en SMS, når vi har gratis kampagner, klik HER. Hvis du allerede modtager SMS, men ikke længere ønsker at modtage SMS fra os, klik HER.

Vi bruger kun arkivbilleder, som vi har købt på licens af billedbureauer. Købte billeder bruges både i vores grafiske design på websiden, og hvor personen på den anden side af telefonrøret, af forskellige private årsager har valgte at være anonym. Dette kan f.eks. være et tilfælde, hvor personen lever under en beskyttet identitet, eller når personen anses for at kunne blive udsat for chikane eller forfølgelse i tilfælde af virkelig identitet.

Går dit opkald ikke igennem?

Du skal venligst bemærke, at det ikke er muligt at ringe fra hemmeligt eller blokeret nummer. Hvis dette ikke er tilfældet, og dit opkald stadigvæk ikke går igennem, er det meget muligt at din kredit-grænse er nået. Hvis dette er tilfældet, vil det først være muligt at ringe igen, når den foregående faktura er betalt. For spørgsmål herom er du velkommen til at kontakte os på kontakt@hyggelinjen.dk.

Hvis vi ikke kan finde din adresse eller e-mail adresse til at fremsende fakturaen, vil det heller ikke være muligt at foretage opkald. Du bedes i dette tilfælde fremsende en e-mail til kontakt@hyggelinjen.dk, med dit navn, adresse, postnummer, by og det telefonnummer du ønsker at foretage opkald fra, samt om du ønsker at modtage fakturaen via e-mail eller post.

Aldersgrænsen for at benytte vores service er 18 år og dit telefonnummer skal være registreret i dit eget navn. Der er ingen fortrydelsesret på serviceydelser som telesex. For nærmere information vedrørende fortrydelsesret se www.forbrugerombudsmanden.dk Vi følger alle lovgivninger og regler, danske såvel som internationale. Vores piger er vant til at snakke med både danske fyre og piger, men de fleste af vores piger er svenske.

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883944 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter.

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988394429.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend