KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Telefonhygge døgnet rundt!

89 88 32 32  29.90 kr/min  

Telefonhygge døgnet rundt!

 

Sommerflirt som aldrig tog slut

Hvem af os kan med hånden på hjertet sige at vi ikke har haft en sommerflirt vi ikke kan glemme? Jeg har haft flere, men denne ene han blev i mit liv. Nej, vi giftede os aldrig eller fik et A4 forhold, men et sexforhold som varede.


Sommerflirt som aldrig tog slut
Sommerflirt som aldrig tog slut

Sommeren var utrolig varm og evig første gang jeg mødte  Harald. Hans familie havde købt en hytte ved siden af vores og, vi blev kendt. Det var bare os på samme alder. Jeg husker det, som det var i går, det store smil og det lyse pandehår. Han var fuld af liv og latter. Det første år var det bare venskab og latter. Vi fiskede, badede og tog i biografen inde i byen. Eller overnattede i telt sammen mellem hytterne, læste bøger og så på stjernerne  og drømte os væk til en anden verden.

Sommersex for første gang i mit liv.

Vi skrev sammen hele efteråret og vinteren, lagde planer for sommeren og jeg glædede mig så enormt meget til at se ham igen. Jeg var nu fyldt 18 år, men med mine strænge forældre kan jeg love jeg var fortsat ukysset. Selvom jeg må indrømme at Haralds smil og krop kom snigende i mine tanker og drømme, og jeg var god til at udforske min egen krop og lade som om det var hans hænder som strøg hen over mine bryster og rørte den våde fisse.

Sommeren startede med regn. Vi var i hytten og dagene var lange og grå. Så så jeg at der kom en bil og den parkerede ved nabohytten. Jeg jublede indvendigt, for endelig kom de.Jeg gik ud og det var kun Harald der kom. Han havde fået kørekort og forældrene skulle først komme om en uge. Han kom med hjem til min mor og far til middag. Tak og lov i deres øjne var vi fortsat uskyldige så jeg fik lov til at overnatte hos ham. De syntes at det var tryggere end at han skulle være alene.

Første nat lo og snakkede vi som vi havde gjort året før og opførte os som vi altid har gjort. Jeg mærkede vores blikke havde forandret sig, vi så ikke på hinanden på samme måde, som før. Noget var forandret. Dagen efter var vi i vores hytte, mine forældre var i butikken. Vi satte os foran pejsen og snakkede, Harald begyndte at kilde mig og det ledte til mit første kys. Det var endda bedre end jeg havde forestillet mig. Den aften havde jeg sommerfugle i maven, da  vi gik ned til deres hytte. Jeg skulle jo overnatte og overnatte blev det. Vi lå ved siden af hinanden i sengen, hænderne legede rundt og vi kyssede. Han spurgte mig om jeg var sikker på at jeg ville have sex. Jeg var sikker, jeg havde ikke prøvet det før, så denne gang var den første. Han lagde sig over mig og kyssede mig stille og forsigtigt, fingerene legede med min fisse og han gjorde det godt. Så ligeså stille tog han sin dejlige stive pik ind i mig. Jeg lå helt stille først for jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Kroppen tog over, da jeg sluttede med at tænke. Jeg kom i hans arme og han kom inde i mig. Ingen af os havde tænk på præventiver, men det føltes ikke så farligt. Vi fortsatte hele ugen; nat efter nat. Da resten af hans familie kom blev det mange overnatninger i telt resten af sommeren.

Den evige liderlige sommerflirt.

Vi endte med at blive gift med andre, men følelserne mellem os var der hver sommer, vi mødtes, hvad enten det var en  lang weekend eller en uge i hver sin hytte. Jeg ved, at mange synes at det er utroskab, men det føles rigtigt for både Harald og mig. Dette er den sommerflirt og liderlighed, som  er i mange af os og ikke noget, man kan slukke. Den kærlighed fandt vi aldrigi hinanden, men verdens bedste ven og den dejligste sex i verden. Noget jeg tror vi kommer til at have til vi bliver gamle og grå begge to. Jeg kan ikke tænke mig noget som er mere sommer end et dejligt knep og dagen sammen med Harald.

Er du liderlig og vil snakke om Sommerflirt som aldrig tog slut , ring os!

EbonyLedig Ebony (24 år)

Dette er Ebony, hun er en dominerende, smuk kvinde. Hun synes godt om mænd med...

MajaLedig Maja (23 år)

Det her er Maja. Hun kan være lidt kinky en gang imellem, og hun elsker det når hun...

Bloggere
AmandaLogget ud Amanda (19 år)

Vil du lære en sød og uskyldig pige at kende? Hun hedder Amanda. Under denne søde...

SineLogget udNy! Sine (40 år)

Sine elsker bondage. Hun søger nogen som tør binde hende op i nye og udfordrende...

 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 32 32 er 29.90 kr/min.

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89 88 32 3229.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend