Telefonhygge døgnet rundt!

8988394424.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Telefonhygge døgnet rundt!

 

Sommerflirt som aldrig tog slut.

Hvem af os kan med hånden på hjertet sige at vi ikke har haft en sommerflirt vi ikke kan glemme? Jeg har haft flere, men denne ene han blev i mit liv. Nej, vi giftede os aldrig eller fik et A4 forhold, men et sexforhold som varede.


Sommerflirt som aldrig tog slut.

Sommeren var utrolig varm og evig første gangjeg mødre Harald. Hans familie havde købt en hytte ved siden af vores og vi blev kendt. Det var bare os på samme alder. Jeg husker som det var i går, det store smil og det lyse pandehård. Han var fuld af liv og latter. Det første år var det bare venskab og latter. Vi fiskede, badet og tog i biografen inde i byen. Eller overnattede i telt sammmen mellem hytterne, læste bøger og så på stjernene  og drømt os væk til en anden verden.

Sommersex for første gang i mit liv.

Vi skrev sammen hele efteråret og vinteren, lage planer for sommeren og jeg glædede mig så enormt meget til at se ham igen. Jeg var nu fuldt 18 år, men med mine strenge forældre kan jeg love jeg var forsat ukysset. Selvom jeg må indrømme at Haralds smil og krop kom sniende i mine tanker og drømme, og jeg var god til at udforske min egen krop og lad som om det var hans hænder som strøj hen over mine bryster og rørte den våde fisse.

Sommer startede med regn. Vi var i hytte og dagene var lange og grå. Så ser jeg at der kommer en bil og den parkere ved nabohytten og jubler indvendigt for endelig kom de. Jeg gik ud og det var kun Harald der kom. Han havde fået kørekort og forældrene skulle først komme om en uge. Han kom med hjem til min mor og far til middag. Tak og lov i deres øjen var vi fortsat uskyldige så jeg fik lov til at overnatte hos ham. De syntes at det var tryggere end at han skulle være alene.

Første nat lo og snakkede vi som vi havde gjort året før og opførte os som vi altid har gjort. Jeg mærkede vores blikke havde forandre sig, vi tog ikke på hinanden på samme møde som før. Noget var forandret. Dagen efter var vi i vores hytte, mine forældre var i butikken. Vi satte os foran pejsen og snakkede, Harald begyndte at kilde mig og det ledte til mit første kys. Det var endda bedre end jeg havde forstillet mig. Den aften havde jeg sommerfugle, da  vi gik ned til deres hytte. Jeg skulle jo overnatte og overnatte blev det. Vi lå ved siden af hinanden i sengen, hænderne legede rundt og vi kyssede. Han spurte mig om jeg var sikker på at jeg ville have sex. Jeg var sikker, jeg havde prøvet det før og denne gang var den første. Han lag sig over mig ogkyssede mig stille og forsigtigt, fingerene legede med min fisse og han gjorde det godt. Så ligeså stille tog han sin dejlige stive pik ind i mig. Jeg lå helt stille først for jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Kroppen tog over, da jeg sluttede med at tænke. Jeg kom i hans arme og han kom inde i mig. Ingen af os havde tænk på præventiver, men det føltes ikke så farligt. Vi forsatte hele ugen, nat efter nat. Da resten af hans famile kom blev det mange overnatninger i telt resten af sommeren.

Den evige liderlige sommerflirt.

Vi fortsatte i mange år endnu. Vi endte med at blive gift med andre, men føleserne mellem os var der hver sommer vi mødtes enten om der var en langweeked eller en uge i hver sin hytte. Jeg ved a mange syntes at det er utroskab, men det føles rigtig for både Harald og mig. Dette er den sommerflirt og liderlighed som der er i mange af os og ikke noget man kan slukke. Den kærlighed vi fandt aldirg i hinanden, men verdens bedste ven og den dejligste sex i verden. Noget jeg tror vi kommer til at have til vi bliver gamle og grå begge to. Jeg kan ikke tænke mig noget som er mere sommer end et dejligt knep og dagen sammen med Harald.

Vil du snakke om Sommerflirt som aldrig tog slut. ring til:

CandyOptagetCandy (31 år)
Her på denne telefonsex Danmark, får du telefon-sex med en af nattens dejlige engle....
89883944nr107Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
FrejaLogget udFreja (19 år)
Friske Freja er glad og snakkesaglig og venter på dit opkald. Hun elsker at lære nye...
89883944nr309Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
MinaLogget udMina (23 år)
Ring til Mina, når du føler at du har brug for en støttende hånd!
89883944nr674Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
JosefinLogget udJosefin (34 år)
Josefin er en snakkeglad telefonsex pige, som elsker at grine og hygge med nye...
89883944nr109Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883944 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter.

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988394424.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere