KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Telefonhygge døgnet rundt!

89 88 32 32  29.90 kr/min  

Telefonhygge døgnet rundt!

 

Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv

Er du en mand som aldrig har haft en rigtig kæreste? Du er ikke alene. Jeg ved at du er en god fyr, jeg ønsker bare at du selv kunne se det.


Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv
Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv

At være 19 år og ikke have nogen erfaring med et forhold er hårdt, men at nærme sig 30 år og det nærmeste du har været på lidt sexlir er telefonsex, og aldrig kunne vise en kæreste for familien, må være tungt for de fleste. Visse fyrer er kommet ind i en ond cirkel, hvor de går på date mindst en gang om måneden, men det bliver aldrig mere end en date med den samme. Det behøver ikke at betyde at det ikke er dejlige kvinder, det kan være for at ingen af parterne tager det næste skridt.

Andre mænd går overhovedet ikke på date, fordi de, på trods af deres voksne alder, lider af generthed og dårligt selvværd. Det er synd at så mange empatiske og følsomme mænd er for generte for at byde alle os dejlige kvinder på en date. Jeg ønsker virkelig at I læser dette, og i kan lære at elske jer selv! Det er ingen hemmelighed at kvinder gøres til sexsymboler i dagens samfund, men det er bestemt heller ingen hemmelighed at fyrer også gør det.

Jeg som skriver denne artikel er en 26 årig kvinde, som vil fortælle om en mandlig ven til mig. Min ven er 1.77 meter høj. Han har med andre ord en helt normal længde, men han synes selv at han er for kort. Han tænker så meget på sin længde, at han ikke tør invitere kvinder ud på en date, men går kun på date når nogen har spurgt ham. Det gør at hans privatsex liv ikke er en særlig lang og spændende historie.

En anden mand i min omgangskreds er 30 år, og han er blevet helt fikseret ved at få lavet en hårtransplantation, efter at en pige han havde haft lidt sexlir med, fortalte ham at han var lidt tyndhåret. Denne ven har bedre selvtillid end min 1.77 meter lange ven har. Han lader ikke dette påvirke ham, når det gælder om at gå ud med kvinder, men han indrømmer det er det første han ser i spejlet hver morgen.

Mit budskab til jer usikre mænd som læser dette, er at I skal forsøge ikke at fokusere og uro jer for jeres ydre. Det er rigtigt at mange yngre dejlige kvinder og mænd lægger meget fokus på hvordan de selv og andre ser ud, men i takt med at man bliver ældre og mere moden, så skifter det fokus til hvad der findes inde i en person.

Jeg ønsker at alle fyrer med dårlig selvtillid, begynder at arbejde med at elske sig selv. Det er når du kan det, at telefonsex går over til at blive rigtig privatsex. Det skal være et nytårsløfte for jer generte fyrer, at I skal invitere mindst 6 piger ud på date de næste 6 måneder, så kan jeg også love jer for at I får nogle historier fulde af sexlir, som I kan fortælle jeres venner i omklædningsrummet i træningscentret. Jeg er selv single, og jeg har rigtig mange gange ønsket at en genert fyr ville tage mod til sig, og invitere mig ud på en date eller spørge efter mit nummer. At få et telefonnummer kan jo engang imellem lede til lidt uskyldigt telesex, som så leder til noget meget større.

Hvis du har tanker eller spørgsmål omkring dating, kvinder, scorereplikker eller hvad som helst andet, så er du varmt velkommen til at ringe til en af de dejlige kvinder, som sidder og venter på dig på Hyggelinjen. De kan med garanti hjælpe dig til et bedre og frækkere liv.

Elsk dig selv, for det er du værd!

Forfatter: M. Christensen

Er du liderlig og vil snakke om Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv , ring os!

EbonyLedig Ebony (24 år)

Dette er Ebony, hun er en dominerende, smuk kvinde. Hun synes godt om mænd med...

LailaLedig Laila (44 år)

Hvis du kan håndtere en vild moden kvinde, så er det Laila du skal have telefonsex...

NettanLedigNy! Nettan (35 år)

Nettan er en dame som ved hvad hun vil have. Hun elsker sex og har masser af fantasier...

Bloggere
LynetteLogget ud Lynette (50 år)

Hvis du har lyst til telefonsex med en konstant liderlig moden og fyldig kvinde, så er...

 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 32 32 er 29.90 kr/min.

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89 88 32 3229.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend