Telefonhygge døgnet rundt!

8988394424.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Telefonhygge døgnet rundt!

 

Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv

Er du en mand som aldrig har haft en rigtig kæreste? Du er ikke alene. Jeg ved at du er en god fyr, jeg ønsker bare at du selv kan se det.


Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv

At være 19 år og ikke have nogen erfaring med et forhold er hårdt, men at nærme sig 30 år og det nærmeste du har været på lidt sexlir er telefonsex, og aldrig kunne vise en kæreste for familien, må være tungt for de fleste. Visse fyrer er kommet ind i en ond cirkel, hvor de går på date mindst en gang om måneden, men det bliver aldrig mere end en date med den samme. Det behøver ikke at betyde at det ikke er dejlige kvinder, det kan være for at ingen af parterne tager det næste skridt.

Andre mænd går overhovedet ikke på date, for at, de på trods af deres voksne alder, lider af generthed og dårligt selvværd. Det er synd at så mange empatiske og følsomme mænd er for generte for at byde alle os dejlige kvinder på en date. Jeg ønsker virkelig at i læser dette, og i kan lære at elske jer selv! Det er ingen hemmelighed at kvinder gøres til sexsymboler i dagens samfund, men det er bestemt heller ingen hemmelighed at fyrer også gør det.

Jeg som skriver denne artikel er en 26 årig kvinde, som vil fortælle om en mandlig ven til mig. Min ven er 1.77 meter høj. Han har med andre ord en helt normal længde, men han synes selv at han er for kort. Han tænker så meget på sin længde, at han ikke tør invitere kvinder ud på en date, men går kun på date når nogen har spurgt ham. Det gør at hans privatsex liv ikke er en særlig lang og spændende historie.

En anden mand i min omgangskreds er 30 år, og han er blevet helt fikseret ved at få lavet en hårtransplantation, efter at en pige han havde haft lidt sexlir med, fortalte ham at han var lidt tyndhåret. Denne ven har bedre selvtillid end min 1.77 meter lange ven har. Han lader ikke dette påvirke ham, når det gælder om at gå ud med kvinder, men han indrømmer det er det første han ser i spejlet hver morgen.

Mit budskab til jer usikre mænd som læser dette, er at skal forsøge ikke at fokusere og uro jer for jeres ydre. Det er rigtigt at mange yngre dejlige kvinder og mænd lægger meget fokus på hvordan de selv og andre ser ud, men i takt med at man bliver ældre og mere moden, så skifter det fokus til hvad der findes inde i en person.

Jeg ønsker at alle fyrer med dårlig selvtillid, begynder at arbejde på at elske sig selv. Det er når du kan det, at telefonsex går over til at blive rigtig privatsex. Det skal være et nytårsløfte for jer generte fyrer, at i skal invitere mindst 6 piger ud på date de næste 6 måneder, så kan jeg også love jer for at i får nogle historier fulde af sexlir, som i kan fortælle jeres venner i omklædningsrummet i træningscentret. Jeg er selv single, og jeg har rigtig mange gange ønsket at en genert fyr ville tage mod til sig, og invitere mig ud på en date eller spørge efter mit nummer. At få et telefonnummer kan jo engang imellem lede til lidt uskyldigt telesex, som så leder til noget meget større.

Hvis du har tanker eller spørgsmål omkring dating, kvinder, scorereplikker eller hvad som helst andet, så er du varmt velkommen til at ringe til en af de dejlige kvinder, som sidder og venter på dig på Hyggelinjen. De kan med garanti hjælpe dig til et bedre og frækkere liv.

Elsk dig selv, for det er du værd!

Forfatter: M. Christensen

Vil du snakke om Når selvværdet ødelægger ens kærlighedsliv ring til:

AnnetteLedigAnnette (36 år)
Annette er den du ringer til, om du vil snakke om alt og ingenting. Hun er munter og...
89883944nr377Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
AhlexLogget udAhlex (20 år)
Ahlex er en 20 år gammel pige der elsker at tale i telefon og at blive kendt med nye...
89883944nr399Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
CillaLogget udCilla (62 år)
Cilla er en kvinde med meget blandede interesser, der elsker hyggelige samtaler. Hun...
89883944nr303Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
MarteLogget udMarte (22 år)
Ring Marte, når du vil have en forstående kvinde til at tale med, hun elsker eventyr...
89883944nr683Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883944 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter.

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988394424.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere