KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Telefonhygge døgnet rundt!

89 88 32 32  29.90 kr/min  

Telefonhygge døgnet rundt!

 

Min venindes mand blev min mand

Jeg er klar over, at dette måske er et område som er lidt tabubelagt, men sandheden er som den er. Jeg forelskede mig i Ivar som var gift med min barndomsveninde. Måske er jeg en dårlig ven men jeg har en god mand og elsker.


Min venindes mand blev min mand
Min venindes mand blev min mand

Det hele startede med at Anita, min barndomsveninde mødte en mand som hed Ivar, de fandt sammen med det samme og det var i starten på en slags forhold. Fra hans side var det nok mest sex og at ha en dame på armen. Vi var jo i starten af voksenlivet og måske ikke helt modne. Anita blev gravid et par måneder efter. Pludselig stod han med en gravid dame med en streng familie. Han er ikke en som løber fra ansvaret selv om han nok havde lyst.

Jeg var venner med dem begge, men af en eller anden grund blev det til at jeg kom mere og mere tæt på Ivar på et venskabelig plan. Han elskede hende ikke, men elskede den lille dreng der kom - Jonas - og jeg blev hans gudmor. Johanna er mit navn. Tiden gik, Anita gik tilbage til sit arbejde og venner. Det var Ivar som var mest hjemme med Jonas og jeg boede jo i nabohuset, så det blev til at vi 3 tit var sammen. Anita rejste med job og veninder.

Jeg følte at Jonas og Ivar blev mere og mere min familie. Jeg fik følelser som jeg ikke burde ha for Ivar og jeg er ikke den som tier stille. Jeg sagde det til ham, rent ud: Jeg har følelser for dig og jeg ved det er forkert. Han stod med ryggen til mig i køkkenet og jeg så at han stivnede. Han sundede sig og så længe på mig, jeg mødte hans blik og han kom over til mig, og før jeg vidste af det kyssede han mig hårdt og intenst. Jeg følte knæene svigte under mig og jeg hang der fast i hans stærke muskuløse arme.

Jeg behøvede ikke tænke hvad han følte, for det viste hele hans ansigt og krop. Han sagde stille: Johanna, sandheden er at jeg lærte Anita at kende før dig, så det gik som det gik. Jeg fortryder ikke Jonas, men du skal vide at jeg fortryder så meget andet. Jeg elsker dig.

Første nat i Ivars arme.

Den aften blev Jonas lagt trygt i seng på mit gæsteværelse. Anita skulle ikke komme hjem i en hel uge. Hun var med to veninder på Kreta. Vi havde spist middag og sad og snakkede om følelser og tanker. Alle disse: Hvad gør vi nu, spørgsmålene som måtte komme. Vi kom ingen vegne med dem. Så pludselig rejste Ivar sig og tog mig i hånden. Han sagde ikke noget men lagde mig ind på mit soveværelse. Han kyssede mig intenst, mens han klædte mig af og jeg han. Han lagde mig forsigtigt ned og lagde sig ved siden af mig. Hans blik i mit og hans hænder som strøg mig over ansigtet og håret, halsen og mine små faste bryster. Hænder som udforskede mig og undersøgte mig. Han holdt mit blik hele tiden, så lagde han sig ovenpå mig og kørte den hårde, dejlige pulserende pik ind i min stramme fisse, som havde længtes så uendelig længe efter ham.

Han kneppede mig langsomt, det var vel mere at elske for vi kyssede som gale. Sultne på hinanden. Han holdt igen gang på gang til jeg kom som en storm og da sammentrækningerne i mit underliv begyndte, gav han slip og kom som en vulkan inde i mig.

Dagen efter verdens bedste sex og starten på et liv.

Han vågnede ved at Jonas kaldte på sin far og han gik ud for at tage sig af ham. Jeg gik i brusebad og så klædte jeg mig på. Jeg har hjemmekontor så der var ingen hast. Vi spiste morgenmad og vi sad og kiggede på hinanden hele tiden. Jeg sagde at jeg kan tage Jonas til børnehaven, så kan vi tale når jeg kommer hjem. Jeg kom hjem og han sad i sofaen og jeg så han havde grædt. Han havde mobilen i hånden. Jeg satte mig ved siden af ham og lagde armene om ham. Kyssede kinden og hans hals. Jeg spurgte ham, hvad der var galt. Han så lige ud i luften et stykke tid, før han drejede sig og så mig direkte i øjnene. Jeg elsker dig og har altid gjort det, så jeg har ringet til Anita og sagt at jeg vil at vi skal flytte fra hinanden. Hun var ligeglad, hun sagde at hun have ventet på det og håbede at vi kunne være venner, men at jeg måtte ta Jonas for hun har ikke tid med jobbet og alt.

Jeg sad bare og stirrede på ham og tænkte nu bliver der vel skænderi. Men han spurgte, om jeg var sikker, for så kunne han flytte ud af deres hus og ind til mig. Så kunne vi have et barneværelse i gæsteværelset og starte vores liv. Jeg gik i stå, dette gik for hurtigt. Men jeg elskede ham, så jeg sagde ja.

Flytningen gik fint og nu er det et lykkeligt liv for os alle.

Ja, tro det eller ej, men dette er en solskinshistorie. Og forkerte valg, rå sex, kærlighed og nu to familier som kan leve som naboer uden der bliver skænderi. Naboer har vel haft sit at snakke om, men så længe vi er lykkelige er det for mig som betyder noget.

Hver nat ligger jeg i armene på manden jeg elsker, vi ler, snakker og knepper som kaniner. Jeg har aldrig lært så meget om sex i mit liv, jeg glemte måske at fortælle, at Ivar er uddannet sexolog og har meget med sig og er åbensindet og fyldt af liv. VI har testet alt fra trekanter med både mænd og kvinder til swinger klub.

Han har åbnet mit hjerte, sjæl og fisse helt bogstaveligt. Han fik mig til at vove ting jeg altid har drømt om og ikke prøvet, men han fik mig også til at bryde mine grænser og gå en meter og så en til og en til. Så lad dig ikke stoppe af tabuer, vær åben, ærlig og nyd livet. Det ender som regel godt når man tager det som det kommer.

Er du liderlig og vil snakke om Min venindes mand blev min mand , ring os!

EbonyLedig Ebony (24 år)

Dette er Ebony, hun er en dominerende, smuk kvinde. Hun synes godt om mænd med...

LailaLedig Laila (44 år)

Hvis du kan håndtere en vild moden kvinde, så er det Laila du skal have telefonsex...

NettanLedigNy! Nettan (35 år)

Nettan er en dame som ved hvad hun vil have. Hun elsker sex og har masser af fantasier...

Bloggere
AmandaLogget ud Amanda (19 år)

Vil du lære en sød og uskyldig pige at kende? Hun hedder Amanda. Under denne søde...

 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 32 32 er 29.90 kr/min.

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89 88 32 3229.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend