KVALITETSSIKRET
TJENESTE

Telefonhygge døgnet rundt!

8988394429.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Telefonhygge døgnet rundt!

 

En mand med glimt i øjet

Der er mange ting som tænder kvinder og jeg ved hvad der for en som mig til at se 2 gang på en mand. Øjnene er det vigtigste, han skal have et glimt i øjet.


En mand med glimt i øjet
En mand med glimt i øjet

Jeg er en glad kvinde, som er single og dermed er der et hav af mænd derude som ser mig som jeg er.

Jeg er kræsen og ved hvad jeg vil have i en mand, det er ikke udseende som er vigtigt, men han må have ”det” og her mener jeg blikket, energien og udstrålingen som tænder en indefra og ud.

Jeg skal fortælle om en mand, jeg mødte ham på biblioteket. Jeg skulle låne en bog om filosofi og blev siddende et stykke tid og se på bøgerne for det var dumt at tage hel bunken med hjem. Jeg sad der i mine egne tanker og læste.

Jeg mærkede at en eller anden satte sig på den anden side af bordet, men jeg kiggede ikke op. Jeg er ikke den som er mest social, når jeg sidder og koncentrer mig. Så hører jeg en stemme som siger: Ser der er flere der er på jagt efter filosofer. Jeg ser op og der sidder en mand. Han er nogen år ældre end mig, ikke den type mand man finder på helsestudio eller på en pub. En almindelig mand, som sikker er hjemme om aftenen, som går en tur i skoven om søndagen og er i hytte når han har ferie.

Når han har ”det”

Ja, tænker du sikkert, det var vel et forsøg på kontakt der mislykkes? Nej, du, der tager du fejl. Han havde de klareste går øjne jeg nogen siden har set. Et blik som fik mig til at brænde, en mand som jeg havde lyst til at kende og blive tage på. Han havde ”det” som jeg tænder på.

Jeg svarede ja, jeg er i gang med at skrive på et projekt på arbejdet, så jeg manglede lidt information. Jeg lo lidt og han så længe på mig. Så siger han: Nu har du mødt den rette mand, jeg arbejder med filosofi og har mange bøger hjemme som du måske kunne tænke at se?

Der var tændt en gnist i hans blik og jeg hørte mig selv takke ja. Vi gik fra biblioteket, jeg havde ikke nogen bog med, men en fantastisk mand som virkelig havde vækket mig og fået mig til at føle de kendte sommerfugle i maven og de spredte sig til brystet, brystvorterne var stive og jeg begyndte at blive liderlig, liderlig på en mand hvis navn jeg ikke kendte.

Vi kom hjem til hans lejlighed, en stor lejlighed fyld af bøger og kaos, men rent og pænt. Det var en åben løsning, så jeg kunne se en største seng jeg nogen siden har set. Han så på mig og sagde: Velkommen til min lille verden af kaos og liv. Jeg takkede, jeg klarede ikke at tænke på filosofer, bøger eller andet. Jeg ville kysse ham, han skulle tag mig og bare kaste mig med på sengen, møde mit blik og bare kneppe mig.

Jeg tænkte på hvordan jeg skulle gøre dette, bare tage nogle bøger og se næste gang eller prøve og se at blive forført af ham. Jeg satte mig i sofaen og han hentede en bog. Han satte sig ved siden af mig. Jeg lænede mig mod ham og vi læste lidt sammen. Så lægger jeg hånden mod han hånd. Han drejer sig og møder mit blik.

Jeg har aldrig være så liderlig i mit liv

Han så at jeg reagerede, Han bøjede sig frem og kyssede mig. Læberne brænder mod mine og jeg tro aldrig tøjet er forsvundet så hurtigt. Han tog fat i mig og løftede mig op. Han bar mig over til sengen og kastede mig ned på den. Han så intens, rå og enormt liderlig. Pikken var som et spyd, Han begyndte at kysse mig fra halsen og ned over brysterne, sugede og bed i brystvorterne til jeg skreg af liderlighed. Jeg ville at han skylle kneppe mig hårdt, lige nu. Han ventede. Han ville ikke at jeg fik det for let, han ville have jeg skulle bede om det og være så tændt og liderlig at jeg ikke kunne anden end at føle.

Tungen fandt vej ned mod min barberede våde fisse og den roterede rundt klitoris til jeg bare skreg, jeg tænkte ikke klart, jeg bare følte. Så lægger han sig på mig og kører den stenhårde pik helt i bunden af min våde stramme fisse og knepper mig som jeg aldrig er blevet kneppet. Jeg så ind i hans øjne og verden forsvandt. Jeg ville bare han at han skulle tage mig, eje mig og kontrollere mig totalt. Jeg fik den kraftigste orgasme jeg nogen gange har fået før. Han kom også og han lød som et vildt dyr da han kom. Jeg rystede som et espeløv efter udløsningen.

Slutningen og starten på mit eventyr.

Vi lå der tæt sammen og kyssede. Så siger han: Det var måske ikke den filosofi du havde i tankerne, men tag bogen med, så mødes vi igen for næste lektion. Jeg lo og sagde at det ville jeg mere end gerne. Jeg klæde mig på og lagde mit visitkort og tog bogen. Fik et dejligt kys og så ind i de grå øjne for sidste gang den da. Jeg kan love at det var ikke sidste gang jeg besøgte den lejlighed og manden der kunne få mig til at brænde af liderlighed. Så kvinder, se ikke på kroppen, se ind i øjnene på manden. Det var slutningen på første del af mit eventyr med den fantastiske mand, men starten på en rejse i sex og filosofiens verden.

 

Vil du snakke om En mand med glimt i øjet ring til:

MinaLedigMina (23 år)
Ring til Mina, når du føler at du har brug for en støttende hånd!
89883944nr674Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
MiaLedigMia (25 år)
Dette er Mia, hun er en stærk pige som har flyttet til Sverige for at studere. Hun er...
89883944nr327Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
BellaLedigBella (26 år)

Præsentationen kommer snart

89883944nr640Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
LydiaOptagetLydia (19 år)

presentation kommer snart

89883944nr309Tryk her for at ringe nu!Læs mere om mig
29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883944 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter.

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988394429.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend